Hajvásárlás, Hajeladás

   Fodrászat            Hajhosszabbítás          Hajeladás          Árlista          Galéria  
1097 BP. LURDY HÁZ BEVÁSÁRLÓKÖZPONt   061 4561313   

Hajvásárlás, Hajeladás

Hozzánk gyere utoljára :

– Mert vendégeink beszámolói szerint a legmagasabb árat kínáljuk érte (azonnali készpénzben 5-40-000 Ft.)

– Olyan technikával vágjuk, hogy könnyen kezelhető maradjon másnap is. Hatalmas lesz a változás,  de ha ránk bízod magad, akkor pozitív értelemben.   Alapesetben egy ilyen vágás ára nálunk 5000. Ft- ezt most ajándékba kapod a haj árán felül. Budapest egyik kedvenc fodrászata vagyunk, tapasztald meg miért.

Részletek:

Hajvásárlás, Hajeladás : Magas árat kínálunk  (5-40.000 Ft.- ), amennyiben szép, egészséges, és legalább 40 cm hosszú hajad van. A rövidebb 40cm-es , sötétebb hajak kevesebbet érnek a hosszabb ( 60-80 cm) szőkék pedig többet, de az ár függ a haj textúrájától ( vékony – vastag szálú) és tömegétől is. Látatlanba, telefonon  árat mondani nehéz, ezért kérünk jelentkezz be hozzánk egy ajánlatra, minden kötelezettség nélkül.

Mivel fő profilunk a fodrászat, ezért mi nemcsak “lennyisszantjuk” a hajad és hazaküldünk, hanem kapsz egy 5000 Ft értékű profi hajvágást is ajándékba, a sztárok egyik kedvenc fodrászatában.

A vágás előtt kollégánktól személyre szabott tanácsot kapsz, hogy milyen típusú új frizura állna jól az arcformádhoz és a stílusodhoz.

Hajvásárlás infó volnal: 06 1 456 1313

További részletek a hajvásárlásról hajeladásról, a hajvásárlás menete:

(Korábban levágott hajat sajnos nem áll módunkban megvásárolni )

Bp. Lurdy bevásárlóközpont, Könyves Kálmán krt. felőli főbejárat.  Minden nap nyitva, vasárnap is !

Hajvásárlás (videó) :